Policia i Mossos reforcen les actuacions als carrers de Mollet de cara a la campanya d'estiu

L'Ajuntament anuncia la posada en marxa del dispositiu Pla Estiu 2018, que es mantid`ra fins al 14 de setembre

Societat

La Policia Municipal de Mollet ha posat en marxa el dispositiu Pla Estiu 2018 que es mantindrà fins al 14 de setembre i que cobrirà tots els barris de la ciutat. L’objectiu, segons fonts municipals, és garantir el civisme, la seguretat i la mobilitat a l'espai públic vetllant per la convivència.

Per primera vegada en l'operatiu participaran conjuntament i en coordinació la Policia Municipal, els Mossos d’Esquadra i els recentment incorporats Agents Cívics, que intensificaran les actuacions als carrers, parcs i places bàsicament amb caràcter preventiu i informatiu.

La intervenció se centrarà en garantir la seguretat i la convivència realitzant serveis concrets, per exemple, "en el control del consum de substàncies prohibides i alcohol a la via pública, festes de barris i revetlles populars, esdeveniments esportius i tots els actes festius i culturals de la Festa Major d’Estiu", apunten des de l'Ajuntament.

Així mateix, el dispositiu també preveu una tasca preventiva a les zones d’oci nocturn amb visites periòdiques a diferents establiments per recordar-los l’obligatorietat de respectar el descans dels veïns i de complir els horaris de tancament.

En referència a les revetlles de Sant Joan i Sant Pere, la campanya de pirotècnia es la primera que s’ha posat en marxa en coordinació amb Protecció Civil en funcions de prevenció i vigilància, així com en compliment a la normativa per part dels venedors, compradors i establiments autoritzats a la venda de petards.

Edicions locals