L'Ajuntament reformarà el parc de la plaça de l'Estatut, a l'Estació del Nord

El consistori de Mollet ha tret a concurs públic el projecte amb un pressupost de 57.259,61 € sense IVA

Societat

L'Ajuntament reformarà el parc de la plaça de l'Estatut, a l'Estació del Nord
L'Ajuntament reformarà el parc de la plaça de l'Estatut, a l'Estació del Nord

L'Ajuntament de Mollet ha tret a concurs públic el projecte per remodelar la plaça de l'Estatut, al barri de l'Estació del Nord. La reforma preveu substituir els elements que estan en mal estat i reorganitzar l'espai per crear tres zones de joc per edats. El preu de licitació és de 57.259,61 € sense IVA i el termini d'execució un cop s'adjudiqui l'obra és de tres mesos.

La plaça de l´Estatut es troba delimitada pels carrer Joan Maragall i avinguda Burgos i actualment hi ha un parc infantil amb molta afluència de nens i nenes
per la proximitat tant de l'escola Sant Jordi com de l'Institut IES Mollet del Vallès.

El projecte encarregat, que preveu la reparació d'un espai d'uns 710 metres quadrats, consisteix en retirar els elements en mal estat i substituir-los per nous, reorganitzant la zona disponible per crear tres zones de jocs diferenciades.

El parc disposa d'un gran nombre d'elements de fusta, travesses, que actuen algunes com a murs de contenció i tancaments perimetrals que amb el pas del temps s'han deteriorat i ocasionen perill per als nens. Aquests es volen substituir per elements inerts, gabions i tancament metàl·lic concretament, que tenen un període de deteriorament molt superior a les actuals. Al realitzar aquest canvi, es vol aprofitar per adaptar el parc a tres zones de jocs diferenciades: zona futbol, zona de joc de 6 a 12 anys i zona de joc per a petits ( 1 a 6 anys) tal i com demanen els seus usuaris. El projecte aprofitarà per restaurar part dels jocs actuals i tornar-los a col·locar.

 

Edicions locals