Oriol López repetirà com a candidat d'Ara Mollet ERC en les pròximes eleccions municipals

Era l'únic que s'hi presentava i ha estat escollit amb 126 vots a favor i 10 vots en blanc

Política

Oriol López repetirà com a candidat d'Ara Mollet en les pròximes eleccions municipals
Oriol López repetirà com a candidat d'Ara Mollet en les pròximes eleccions municipals

Aquest dijous al vespre s'ha celebrat l’Assemblea Local Extraordinària d’ERC de Mollet al Jardinet del Casal Cultural, en què s'ha escollit Oriol López com a cap de llista d'Ara Mollet ERC per a les eleccions municipals de 2019. Era l'únic candidat i ha rebut 126 vots a favor i 10 vots en blanc entre els militants, simpatitzants i amics adscrits a la secció local.

López, que ha agraït el suport dels companys de partit, s'ha mostrat convençut de la victòria dels republicans en les pròximes eleccions: "estic segur que el 2019 serà el nostre any, l'any en què per fi podrem tenir l'alcaldia". A més, ha insistit en la necessitat de canviar l'alcaldia, tot i que diu que el PSC "pactarà amb qui sigui perquè no hi hagi canvi". "Per primera vegada des dels anys 30, tindrem l'oportunitat de guanyar i de tenir un alcalde republicà", ha conclòs López.

Per altra banda, el candidat ha assegurat que volen "construir una candidatura àmplia que inclogui diferents sensibilitats de l'esquerra transformadora i republicana" i que faran "una llista paritària" on hi haurà presència dels joves.

La regidora d’Ara Mollet ERC Marta Vilaret també ha dit que "la ciutat mereix un canvi per moltes coses, però també per higiene democràtica". I ha assegurat que el fet que Canviem Mollet hagi aprovat els pressupostos amb el PSC i que la resta de partits també hi hagin pactat durant el mandat, deixa Ara Mollet ERC "com l'única oposició real".

L'acte l'ha tancat la diputada i portaveu nacional d’Esquerra Republicana Marta Vilalta, que ha apuntat "els tres ingredients necessaris per guanyar", que assegura que tenen tant ERC com Ara Mollet: un projecte republicà de canvi; un equip –"teniu un grandiós candidat que serà el futur alcalde de Mollet"–; i valors –"ser honests, generosos..."–.

Edicions locals