Lourdes i Estació del Nord celebren les Festes del Barri

El parc de Rafael Alberti i l'escola sant jordi, centres neuràlgics de la gresca

Cultura

Concurs de paelles de la festa del barri de Lourdes 2017
Concurs de paelles de la festa del barri de Lourdes 2017

L'AV de Lourdes engega aquest divendres les celebracions de la festa del barri, que duraran fins diumenge. Tot plegat serà al parc Rafael Alberti. Divendres hi haurà exhibició de taekwondo de l’Escola Lee Young Parets (19 h), playback organitzat per Gent Gran de Mollet (21 h) i actuacions del grup de flamenc amb María Pérez –veu– i Paco Grafia –guitarra– (23 h) i del grup de ball Sincopao (0 h).

Dissabte començarà amb un canó d'escuma (12 h), a la tarda hi haurà una cursa de bicicletes amb cinta (18 h) i l'actuació del grup Rociero de Parets (20 h). El monologuista Operario del Humor (22.30 h) i el show de Dj Mike (23.30 h) clouran la nit.
L'últim dia de gresca serà diumenge. Hi haurà un vermut per als socis a l'associació de veïns (12 h), un concurs de paelles (14 h), animació infantil amb el grup Risi Animación (18.30 h), una màsterclass de zumba (20.30 h) i l'actuació Sevillanas Barrio amb la col·laboració de María Ángeles Lara.

L'Estació del Nord torna al carrer

Dissabte també es farà la celebració de la festa del barri d'Estació del Nord, organitzat per l'AV. El lloc que acollirà la celebració serà el pati de l'escola Sant Jordi –que el passat mes de maig va estrenar una pista esportiva renovada i oberta al barri–. D'aquesta manera, la Festa d'Estació del Nord tornarà al carrer, després que els darrers anys es fes dins del local de l'entitat.

L'associació serà l'encarregada d'oferir servei de bar, a més de posar taules i cadires per als assistents. Hi haurà coques i cava gratuït per als socis i els no socis hauran de pagar 3 €. Els tiquets es poden comprar al local de l'associació, al carrer Terol 5, o el mateix dia de l'esdeveniment, al pati de l'escola Sant Jordi. No faltarà, evidentment, la música. Tot i que de cara a altres anys es plantegen portar artistes per fer directes, enguany es gaudirà de música enllaunada que prepararan els organitzadors.

Isabel Padilla, presidenta de l'AV Estació del Nord des del passat mes de març, recorda que aquest "és el primer gran esdeveniment" des que la nova junta és al capdavant de l'entitat. Tot i reconèixer que són "inexperts" i que estan "aprenent dia a dia", Padilla també assegura que ho encaren amb "moltes ganes". De moment ja s'hi han apuntat més d'un centenar de persones, i calculen que podrien arribar fins a les 170.

Edicions locals