La flama del Canigó arribarà dissabte a la plaça Catalunya de Mollet

Serà d'aquesta manera, després de les sardanes, com s'engegaran les activitats de la revetlla de Sant Joan

Cultura

La flama del Canigó arribarà dissabte a la plaça Catalunya de Mollet
La flama del Canigó arribarà dissabte a la plaça Catalunya de Mollet

Sant Joan arriba diumenge, i el vespre de dissabte se celebrarà la revetlla a tota la comarca. A Mollet engegaran les activitats de la revetlla de Sant Joan a la plaça Catalunya amb les sardanes de la Cobla de Sabadell (18.30 h) que organitza l'entitat Tradicions i Costums Mollet-Sardanes. També hi haurà sardanes a les 21 h.

La Colla Gegantera, Castellers i el Club Muntanyenc Mollet faran a les 19.30 h la cercavila de la flama que anirà des de la rambla Nova amb via Ronda fins a la plaça Catalunya, on arribarà a les 20.15 h. Serà aleshores quan els Castellers faran un pilar de benvinguda, es traspassarà la flama a les poblacions veïnes i el Ball de Diables i el Club Muntanyenc faran el parlament institucional i la lectura del manifest. Més tard, a les 21.45 h, els diables faran l'encesa de la foguera al parc de Ca l'Estrada, on hi haurà un sopar popular a càrrec de la colla Morada.

A partir de les 22.45 h serà el torn de la música, amb djs a Ca l'Estrada i amb el duo Mar i Cel al pavelló de Riera Seca, sota l'organització de l'associació de Balls de Saló.

Per la seva banda, l'Associació de Veïns de l’Estació de França també organitza la seva pròpia revetlla de Sant Joan dissabte (de 20 a 2 h). Serà al carrer Francesc Macià –davant del local de l’entitat–, amb sopar i coca, i ambientació amb música enllaunada.

Edicions locals