Es constitueix el grup motor de Mollet de Catalunya en Comú

Deu dones i deu homes formen part del grup que prepararà la candidatura dels comuns per a les eleccions municipals

Política

Els integrants de Catalunya en Comú a Mollet
Els integrants de Catalunya en Comú a Mollet

Catalunya en Comú a Mollet va constituir, en una assemblea dijous al vespre a La Marineta, el grup motor de la formació a la ciutat, un grup format per 20 persones que a partir d'aquest moment comença a preparar les eleccions municipals de maig de 2019.

Les persones que formen part del grup motor de Catalunya en Comú a Mollet són Emília Macías, Gabriel Espinosa, Manoli Delgado, Joaquim Fuertes, Laura Villardino, Dennis Fernández, Marina Escribano, Francisco Sancho, Mar Torres, Antonio Escribano, Mari Carmen Moya, Javier García, Lluïsa Gonzalez, Quim Pérez, Maria Pichardo, Josep Torrecillas, Anna Usart, Antonio López, Mireia Marín i Xavier Huguet.

Segons destaca la formació, el grup està format per 10 homes i 10 dones "procedents de diverses sensibilitats polítiques i socials" i que tenen "un projecte col·lectiu de base municipalista". L'objectiu, apunten, és "ser una eina útil per a la gent de Mollet" i "posar per davant de tot les persones en el centre de l'acció política i social".

Catalunya en Comú també remarca que el projecte "combina la lluita social en els moviments socials, així com també el treball institucional", i assegura que el moviment és "plural, radicalment democràtic, participatiu, feminista, basat en el catalanisme popular i que aposta pel dret a decidir, i per un estat federal plurinacional, plurilingüe i republicà".

Finalment, pel que fa a les línies programàtiques que es treballaran a partir da'ara, destaquen "la voluntat de centrar l’acció en la defensa dels serveis públics de qualitat, crear un model de ciutat participativa, de creixement sostingut, culta i solidària, sense desnonaments i acollidora", així com fer una "ciutat educadora, saludable, creadora d'ocupació de qualitat, i amb polítiques fiscals justes, i també de recuperació dels béns comuns".

Edicions locals