El Punt d’Atenció Reempresa de Mollet evita el tancament de 50 negocis

Una sessió de treball entre diferents agents aborda com donar suport a la tasca del Punt d'Atenció Reempresa

Economia

El Punt d'Atenció Reeempresa de Mollet ha evitat el tancament de 50 negocis
El Punt d'Atenció Reeempresa de Mollet ha evitat el tancament de 50 negocis

El Punt d'Atenció Reempresa de Mollet ha atès, des del 2014, un total de 180 reemprenedors i ha gestionat 86 cedents de negocis. En total s’han assolit 50 casos d’èxit, s’ha evitat el tancament de 50 negocis i s’han mantingut 130 llocs de treball.

Aquest és el balanç de funcionament del Punt d'Atenció Reempresa (PAR) de Mollet des que es va posar en marxa ara fa quatre anys a la seu de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO). Les dades també indiquen que el perfil mitjà dels reemprenedors és el d'una dona d'entre 26 i 45 anys, amb estudis primaris finalitzats i amb l’objectiu d’autoocupar-se perquè no troben feina, especialment al sector de l’hostaleria.

El balanç del PAR de Mollet s'ha fet amb motiu d'una jornada de treball entre diferents agents de Mollet i el Baix Vallès –tècnics dels ajuntaments, entitats bancàries, immobiliàries i gestories– per debatre sobre com poden col·laborar per donar suport als negocis en traspàs del territori i evitar tancaments de negocis a través del Punt d’Atenció Reempresa de la ciutat.

El responsable del departament d’Iniciatives Empresarials Locals de la Diputació de Barcelona, Joan Llivina, explicava la setmana passada que el servei Reempresa es posa a disposició de les empreses “com una eina més d’informació i assessorament professional per als seus clients”, i afegia que la idea és “fidelitzar-los, coordinant una col·laboració publicoprivada a tot el territori per poder mantenir el teixit productiu del Baix Vallès”.

Edicions locals