Es lliuren els premis dels sortejos i concursos de Mollet és Fira

Una quarantena de persones han passat per l'Ajuntament per recollir el seu guardó

Economia

Els premiats aquest dimarts a l'Ajuntament
Els premiats aquest dimarts a l'Ajuntament

Aquest dimarts s’ha dut a terme a l'Ajuntament l’entrega dels premis als guanyadors de l’edició d’enguany dels sortejos de Mollet és Fira, que es van celebrar el 12 de juny al Mercat Municipal després que la pluja obligués a ajornar els sortejos l'últim dia de Mollet és Fira, el primer diumenge de juny.

Es tracta dels premis Gran Sorteig Mollet és Fira: sis premis de 1.000 euros per gastar als comerços de Mollet; Sorteig 10: deu premis de 200 euros per gastar als comerços de la ciutat i els Superpacks Mollet és Fira: diferents paquets d’obsequis per tema (moda, oci, benestar, etc);

També l'Endevina-la, premi d’enginy impulsat pel Servei Local de Català i l’Ajuntament de Mollet: quatre vals per valor de 50 euros a bescanviar a les botigues participants a Mollet és Fira i dos premis del Concurs de dibuix Imagina el carrer ideal per a la teva botiga a la nostra ciutat patrocinats per Decatlhon i Idencity

Els guanyadors han estat, del Gran Sorteig Mollet és Fira: Rosa Maria Delgado, Josefa Urios, Alicia Lara, Francisco Banegas, Carmen Rodero i Carmen Murillo.

Del Sorteig 10: Mercedes Galán, Carmen Otal, Anna Mayor, Ana Maria Delgado, Ivan Vives, Gabriela Ramírez, Alejandra Ruiz, Lluís Moliner, Carlos Ezquiaga i Pilar Lacruz.

Dels Superpacks Mollet és Fira: Layla Oukyadene, Mely Llorente, Pedro Valcárcel, M. Rosa Sanz, M. Carmen Martín i Jessica Sierra.

També s'han reconegut alguns establiments comercials pel foment del concurs de dibuix, com la Perruqueria Montse Palau, El graner de l'àvia i Viajes Carrefour, i pel que fa al concurs de dibuix els guanyadors de la categoria de 10 a 12 anys han estat Ana Jiménez, Teo Moreno i Ariadna Arco; en la categoria de 7 a 9 anys Ismael Oulad Aissa Afallah, Milena Anahi Miranda Arteaga i Arnau Fernández; i en la categoria de 3 a 6 anys Laia Matutano, Matías Cuerva i Arlet Tendero.

En el Concurs Idencity, sobre el comerç ideal a la ciutat, han estat premiats en la categoria de 3 a 6 anys Mar Trias; de 7 a 9 anys Evelina Filinovich i de 10 a 12 anys Maria Robas.

Finalment, els premis de l’Endevina-la, del Servei Local de Català, han estat per Sònia Escobar, Judit López, Josep Recolons i Víctor Argemí.

 

Edicions locals