L'Ajuntament convida els molletans a 'sumar per la ciutat' amb una campanya de civisme

Veïns de la ciutat protagonitzen els anuncis i vídeos promocionals de la campanya 'Tu sumes o restes?'

Societat

L'Ajuntament convida els molletans a 'sumar per la ciutat' amb una campanya de civisme
L'Ajuntament convida els molletans a 'sumar per la ciutat' amb una campanya de civisme

Tu sumes o restes? és el nom de la nova campanya de civisme que ha iniciat l'Ajuntament de Mollet i que està protagonitzada per veïns de la ciutat. La campanya comunicativa incidirà en tres eixos principals: les deixalles i escombraries, els gossos i l'ús de patinets i altres elements amb rodes a la via pública.

La Marineta ha acollit aquest dimecres la presentació, en què la regidora de Comunicació, Mireia Dionisio, ha explicat l'objectiu de la nova campanya que es podrà veure en publicitat a mitjans, als opis, als perfils de l'Ajuntament a les xarxes socials i amb un vídeo promocional que es podrà veure a Internet i a Vallès Visió. "Els actes incívics són una malaltia que pateix la nostra societat, no només la molletana, i l'Ajuntament vol posar el seu gra de sorra per combatre-la", ha apuntat Dionisio.

La campanya mostra veïns que "sumen" fent accions cíviques –com recollir els excrements de gos, llençar les deixalles als contenidors o conduir elements com patinets i monopatins respectant els vianants– contraposades a accions incíviques.

La campanya ha comptat amb la participació de veïns de la ciutat, que protagonitzen les imatges i el vídeo, entre els quals els centenars de joves de 4rt d'ESO que enguany han participat en els Road Show que s'han fet a Mollet, un programa d'educació viària organitzat per Mutual de Conductors que vol sensibilitzar els joves sobre la importància de la conducció responsable i segura.

A la presentació han estat presents la regidora Mireia Dionisio, la regidora de Civisme, Ana María Díaz, el regidor de Joventut, Raúl Broto, el regidor de Via Pública, Martí Turégano, i l'alcalde, Josep Monràs, qui ha apuntat que aquest "és un projecte compartit per diverses àrees de l'Ajuntament perquè ens preocupa el civisme. Amb aquesta campanya hem volgut comptar amb veïns per mostrar que hi ha més gent compromesa per sumar per la ciutat que per restar", ha conclòs.

Edicions locals