Galiot Teatre participa a l'Euro Puppet Festi Valsesia, a Itàlia

També portaran els seus titelles a diversos punts d'Espanya i a Andorra

Cultura

Galiot Teatre participa a l'Euro Puppet Festi Valsesia, a Itàlia
Galiot Teatre participa a l'Euro Puppet Festi Valsesia, a Itàlia | Galiot Teatre

Galiot Teatre portarà les seves instal·lacions de gran format durant l'estiu arreu de grans esdeveniments culturals i festivals internacionals a nivell nacional i europeu.

Dimecres van marxar als Alps italians per participar dijous i aquest divendres a l’11a edició de l'Europuppet Festi Valsesia –"un dels festivals internacionals de titelles més importants a Itàlia"– amb la Carpa Món Titella, amb la qual els assistents podran fer un viatge per la cultura dels titelles del món. La instal·lació estarà ubicada a la població de Varallo, a l'interior de la Pinacoteca de Sesta. Serà el primer cop que una instal·lació d’aquest tipus formi part d’aquest gran festival italià.

A mitjans de juliol, la gira portarà Galiot al Festival de Teatro de Calle, a Torrelavega (Santander) i  pel Festival Titereando, a Vitòria. En aquests casos, amb la darrera instal·lació estrenada, Espai Munta Titella. Aquesta instal·lació també es podrà veure al juliol al Principat d’Andorra. I a finals de juliol faran "una gran parada" a la Festa Major de Sant Fost, amb un gran muntatge escènic titellaire creat per a l’ocasió. L’altre gran esdeveniment per tancar la gira d’estiu serà a finals de setembre al MAC –Mercè Arts de Carrer–. El Parc de la Ciutadella de Barcelona acollirà la instal·lació Munta Titella.

Edicions locals