Vuit dels 21 alumnes amb diversitat funcional formades com a conserges ja han trobat feina

L'EMFO tanca el segon curs d'auxiliar de consergeria per a persones amb diversitat funcional o trastorns de salut mental

Economia

En el curs d'enguany, cinc dels nous alumnes ja han trobat feina
En el curs d'enguany, cinc dels nous alumnes ja han trobat feina

Aquesta setmana ha acabat la segona edició del curs formatiu d’auxiliar de consergeria i de control d’accessos del programa SIOAS 2017 organitzat per l'Ajuntament a través de l'EMFO. En les dues edicions, un total de 21 persones de Mollet s’hi han format i fins ara vuit ja han aconseguit feina.

En aquesta segona edició del programa SIOAS, Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la inserció de persones amb diversitat funcional i/o trastorns de salut mental, hi han participat nou usuaris, dels quals cinc han trobat feina.

El SIOAS és un servei especialitzat que ofereix a les persones amb diversitat funcional i/o trastorn de salut mental que hi participen la creació d’un full de ruta o itinerari individualitzat que consisteix a acompanyar-les en la recerca de feina. L’objectiu del curs, a més, és millorar l’ocupabilitat de les persones que hi participen per inserir-los en el món laboral ordinari.

El programa SIOAS està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Fons Social Europeu.

 

Edicions locals