Ara Mollet ERC MES reclama un espai permanent per a les colles de festa major

El grup municipal presenta una moció per debatre al proper ple

Política

Ara Mollet ERC MES reclama un espai permanent per a les colles de festa major
Ara Mollet ERC MES reclama un espai permanent per a les colles de festa major

El grup municipal d'Ara Mollet ERC MES ha presentat una moció que serà debatuda en el proper ple municipal de dilluns 9 de juliol en què demana un espai permanent a la ciutat per a Morats i Torrats, una reclamació que ja fa anys que les colles posen sobre la taula.

En la moció, el grup d'Ara Mollet ERC MES reconeix la feina feta per les entitats en la preparació de la festa major de Mollet però sobretot destaca "la implicació, innovació i característiques úniques que aporten les Colles de Morats i Torrats". En aquest sentit, el grup municipal reclama que l'Ajuntament prengui el compromís d’habilitar un espai permanent per a les colles, que serveixi tant d’espai de trobada i de creació d’aquestes entitats transversals, com d’espai de magatzem, així com d’espai de mostra de les particularitats i l’imaginari festiu de la Festa Major de Mollet.

Aquesta no és la primera vegada que el ple debat sobre el paper de les entitats i, en especial de les colles, durant la festa major. L'any passat, Canviem Mollet presentava una moció que reclamava augmentar els recursos materials, formatius i econòmics, destinats a les colles de Morats i Torrats i entitats dinamitzadores de la festa major i proporcionar-los locals d’ús exclusiu a cadascuna d’aquestes entitats. La moció, però, no va comptar amb el suport del govern socialista, ni del PP, PDeCAT ni C's.

 

Edicions locals