El president de la Generalitat rep el president de FemCat, Pau Relat

El conseller delegat de Mat Holding, amb seus a Mollet i Parets, és el president de la fundació empresarial

Economia

El president Torra ha rebut Pau Relat i els membres de FemCat al Palau de la Generalitat I Foto: ACN
El president Torra ha rebut Pau Relat i els membres de FemCat al Palau de la Generalitat I Foto: ACN

El patronat de la Fundació Privada d'Empresaris de Catalunya (FemCat), presidida pel baixvallesà Pau Relat, s'ha reunit aquest dilluns amb el president de la Generalitat, Quim Torra, per intercanviar punts de vista i conèixer de primera mà tant els eixos de treball de la fundació com del govern de la Generalitat.

La delegació de FemCat –fundació que representa els interessos empresarials de més d'un centenar d'associats i presidida pel baixvallesà Pau Relat– s'ha reunit aquest dilluns amb el president de la Generalitat, Quim Torra, al Palau de la Generalitat, en el marc de les trobades que el president du a terme aquest dies amb diverses entitats empresarials.

La comitiva estava encapçalada per Relat, que ha explicat a Torra els eixos fonamentals en què treballa l'entitat: la competitivitat, l'emprenedoria i la innovació; la cohesió social i l'obertura de Catalunya a l'exterior.

Pau Relat presideix la fundació des del gener de l'any passat i, alhora, és conseller delegat del grup Mat Holding, dedicat a la fabricació de sals de coure per a l'agricultura i de valvuleria hidràulica i sistemes de reg per degoteig. El grup, amb seus a Mollet i Parets, compta actualment amb una divisió fitosanitària, liderada per IQV, i una divisió d'aigües, amb les empreses Regaber, Hidroglobal, Dorot, STF i Vican.

 

 

Edicions locals