Confirmat: el Mollet i la Molletense passen del grup 4 al 2 de Segona Catalana

La FCF ha acceptat la petició de canvi dels dos clubs

Esports

El Mollet i la Molletense jugaran en el grup 2 de Segona Catalana
El Mollet i la Molletense jugaran en el grup 2 de Segona Catalana | CFM

Mollet del Vallès

Tal com va avançar el diari Som fa uns dies, el Mollet i la Molletense jugaran finalment al grup 2 de Segona Catalana després que la Federació Catalana de Futbol (FCF) hagi acceptat les sol·licituds que van fer cadascun dels dos clubs per canviar del grup 4 al 2. La FCF ho va fer oficial ahir. També va desvetllar el calendari dels molletans i les jornades en què es disputaran els derbis.

D'aquesta manera, Mollet i Molletense queden enquadrats amb el Besós Barón de Viver, el Sant Andreu Atlètic, l'Escola de Futbol Mataró, l'Europa B, el Montcada, el Pubilla Casas, el Sarrià, el Canyelles, el Singuerlín, el Parc, el Turó Peira, el Premià, el Valldoreix, l'Atlètic Sant Pol, el Young Talent Badalona Sud i la Unificación Llefià.

El Mollet jugarà el primer partit del campionat de lliga, que començarà el cap de setmana del 2 de setembre, al camp de l'Atlètic Sant Pol i la Molletense rebrà a casa el Valldoreix. En l'última jornada el Mollet visitarà el camp del Premià i la Molletense tancarà la temporada com a local davant el Turó Peira. Els derbis entre els dos equips molletans es disputaran a la jornada 13 (25/11) al Germans Gonzalvo i a la 30 (28/04) al camp de futbol de la Zona Sud. 

Aquest canvi de grup ve motivat per la petició dels dos clubs de poder jugar contra rivals més propers geogràficament. A més, el grup 2 es considera, a priori, de menys nivell que el 4. 

Edicions locals