Reconeixement per al Viver de Projectes adreçat al col·lectiu jove

La iniciativa ha estat reconeguda pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya

Societat

El Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya ha reconegut l’Ajuntament de Mollet del Vallès per la iniciativa dirigida als joves anomenada Viver de Projectes, que té un doble objectiu: afavorir el desenvolupament individual i social dels joves i nodrir la vida sociocultural de la ciutat amb les iniciatives proposades pel mateix col·lectiu.

La idea va néixer amb el propòsit de donar cobertura a aquelles iniciatives organitzades o dirigides al col·lectiu jove de la ciutat i de qualsevol àmbit d’interès juvenil.

Per donar cobertura a les propostes que es van escollir, l’Ajuntament va destinar 6.000 euros dels pressupostos de l’any passat oferint assessorament tècnic i cedint espais.

Per al regidor de Joventut de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, “és un orgull rebre un reconeixement que referma la nostra clara voluntat de potenciar les polítiques participatives entre els joves de Mollet”. Broto ha recordat que “Viver de Projectes és l’evolució de Suport a les Iniciatives Juvenils, un programa on desenes de joves de Mollet han tirat endavant projectes amb l’ajuda dels tècnics municipals i els recursos de la regidoria de Joventut”.

El Banc de Bones pràctiques és una iniciativa impulsada per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals i els ajuntaments de més de cinc mil habitants que reconeix i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.

Edicions locals