Santi Rodríguez, el fruiter de '7 Vidas', serà el pregoner de la festa major de Mollet

Dr. Calypso serà un altre dels plats forts, en la seva gira de comiat

Cultura

Santi Rodríguez, el fruiter de '7 Vidas', pregoner de la festa major de Mollet
Santi Rodríguez, el fruiter de '7 Vidas', pregoner de la festa major de Mollet

L'Ajuntament va acollir dimarts la presentació de la festa major de Mollet (que es farà del dimarts 14 d'agost al dimarts 21), amb la presència de les colles de Morats i Torrats, diverses entitats del municipi que estan d'aniversari i el dissenyador del cartell de la festa d'enguany, Xavi Clavijo. Com cada any, un dels actes més esperats és el pregó, que aquest any el farà Santi Rodríguez, el fruiter de la sèrie 7 Vidas. Serà dissabte (20 h) a la plaça Prat de la Riba, acompanyat d'actuacions dels Gegants i els Castellers.

Rodríguez també protagonitzarà diumenge (22.30 h) l'espectacle d'humor Como en casa de uno... en ningún sitio a l'envelat.

Pel que fa als concerts, al parc de Can Mulà, Hotel Cochambre tornarà dissabte a la ciutat i Albert González i Marc Xicota DJ's allargaran la festa fins a les 7 h, quan comenci la despertada.

Diumenge serà el torn del Wikolia Tour, una festa plena de sorpresa i música electrònica adreçada per als més joves que protagonitzaran Jack Mazzoni & Víctor Magán. La nit de dilluns serà per a les versions de Los 80 Principales, amb música nacional i internacional dels anys 80.

I dimarts, Can Mulà es vestirà d'ska amb Murphies i Dr. Calypso. Aquesta darrera banda passarà per Mollet dins la seva gira de comiat indefinit, després de 30 anys sobre els escenaris.

Edicions locals