El Mollet HC presenta els nous fitxatges dels sèniors

S'incorporen tres jugadors al masculí i tres jugadores al femení

Esports

Els tres nous fitxatges del femení
Els tres nous fitxatges del femení | Leopoldo Conde

Mollet del VallèsSergi Escudero

El sènior masculí del Mollet HC, acabat de descendir a Segona Catalana, ha anunciat tres incorporacions: Santi Vall, Álvaro Córdoba i Albert Rodríguez. També són tres els fitxatges del sènior femení de Segona, que aquest any va ser cinquè: Sandra i Paula Bernal, i Carla Navarro.

Aquests tres fitxatges provenen del Palau de Plegamans i tant Paula Bernal com Carla Navarro encara estan en edat juvenil. "Pel club és una oportunitat de completar la plantilla amb jugadores de nivell. La Sandra ens pot aportar experiència a la pista, i la joventut de la Paula i la Carla ens ajudarà a crèixer. L'ambició és millorar la posició aconseguida aquesta temporada i mirar més amunt a la taula", explica Leopoldo Conde, responsable esportiu del Mollet HC.
 
Pel que fa al sènior masculí, Santi Vall és un antic jugador del club que ha estat quatre temporades al Santa Perpètua de Segona Catalana. Álvaro Córdoba és un altre jugador que torna al Mollet. En el seu cas, en el primer any com a sènior després de disputar quatre temporades al Cerdanyola. L'última incorporació és la d'Albert Rodríguez, encara en edat júnior, i qui ha tingut el mateix passat que Córdoba.
 
 
"Amb aquests fitxatges mantenim una mitja d'edat molt jove i recuperem jugadors que s'han format a la base del nostre club. Hem fet aquests dos equips de Segona Catalana amb l'objectiu d'entrar en la promoció d'ascens i formar els joves del planter", diu Conde. "Tot i que en el cas del masculí acabem de baixar de categoria, el treball fet aquesta temporada no el considerem dolent. El club ha aconseguit que una gran massa social segueixi l'equip i els jugadors se senten en deute amb les persones que els han animat en el moment del descens. Des del dia següent volen retornar l'equip a Primera Catalana", afegeix.
 

Edicions locals