La CUP recull signatures per evitar l'enderrocament del Tabaran

El partit endega la campanya d'urgència Salvem el Tabaran

Societat

La CUP recull signatures per evitar l'enderrocament del Tabaran
La CUP recull signatures per evitar l'enderrocament del Tabaran

La CUP Mollet ha endegat la campanya Salvem el Tabaran, un conjunt d'accions "d'urgència" per evitar l'enderrocament d'aquest edifici històric després que, tal com avançava el diari SomMollet, la Junta de Govern municipal hagi atorgat la llicència a l’empresa municipal Mollet Impulsa per tirar a terra la part de l'antic teatre.

Marc Compte, membre de la CUP Mollet, ha alertat que “la iniciativa d’autoritzar l’enderroc és un error irreversible que cal aturar per la pèrdua que suposaria per la ciutat”. Un autèntic atemptat al nostre patrimoni i a la nostra memòria història”.

Compte ha rebutjat “la política de fets consumats del Govern municipal” i ha qualificat “d’incomprensible” que el Tabaran “no gaudeixi d’un grau més alt de protecció o que el govern municipal hagi complert la seva obligació de mantenir l’edifici en les millors condicions possibles”.

“Si l’ajuntament o la seva empresa, necessiten diners per pagar els seus deutes que els busquin per una altra banda i no a costa de carregar-se el patrimoni i els signes d’identitat del moltes molletanes i molletans, per condemnar-lo a la destrucció, l’especulació i l’oblit”, ha reblat Compte.

Per aquest motiu la CUP Mollet, ha endegat aquesta setmana una campanya d’urgència per reclamar la paralització de l’enderrocament, la millora de la seva protecció i l’obertura d’un debat públic i participatiu sobre el futur del Tabaran i sobre el paper que remodelat o readaptat pot jugar al servei de la ciutat. La campanya comptarà amb accions informatives, de mobilització i amb una recollida de signatures amb la que els ciutadans que ho desitgin podran expressar el seu suport a salvar aquest emblemàtic espai molletà.

Edicions locals