Adjudicada la construcció de la coberta de la pista esportiva de Plana Lledó

Els treballs, adjudicats per 356.119,69 € amb IVA inclòs, tenen un termini d'execució previst de cinc mesos

Societat

La pista que es cobrirà és annexa al pavelló
La pista que es cobrirà és annexa al pavelló

L'Ajuntament de Mollet ha adjudicat a l'empresa Serviobres Queralt SLU les obres de millora i coberta de la pista poliesportiva exterior del pavelló de bàsquet de Plana Lledó i el condicionament de l'espai per millorar les condicions d'evacuació de l'equipament.

Els treballs, adjudicats per 356.119,69 € amb IVA inclòs, tenen un termini d'execució previst de cinc mesos, i, entre d'altres, preveuen desmuntar elements del mobiliari actual, talar arbres, demolir els paviments existents, renovar la xarxa de clavegueram, formigonar de nou la llosa, realitzar l'estructura de pilars i encavallades metàl·liques i executar la coberta amb una xapa grecada fonoabsorbent.

També es tancaran les façanes amb mòduls de policarbonat cel·lular, s'instal·larà enllumenat, es repintarà la pista i s'equiparà la instal·lació amb cistelles, així com s'habilitaran dues sortides d'evacuació del pavelló existent.

A la licitació van presentar-s'hi vuit empreses –Serviobres Queralt SLU; Contratas Vilor SL; Excavacions Vilà Vila SA; M i J Gruas SA; Infraestructuras Trade SL; Civil Stone SL; Arcadi Pla SA i Construcciones Caler SAU–, i l'adjudicació s'ha fet a l'oferta econòmica més avantatjosa per a l'Ajuntament.

 

Edicions locals