Mollet obre el procés dels pressupostos participatius 2009

L'Ajuntament ha posat en marxa la campanya La teva proposta compta!, per mitjà de la qual els molletans majors de 16 anys poden fer arribar els seus suggeriments al consistori per incloure'ls al pressupost municipal de 2009.

Societat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La ciutadania ja pot enviar, des de divendres i fins al  20 de maig, les seves peticions per al pressupost de 2009. Per tal de participar en l’elaboració de les partides pressupostàries es poden emplenar les butlletes que es troben en els diferents equipaments municipals, o bé enviar un correu a [email protected] o complimentar una fitxa electrònica que es troba al web de l’Ajuntament. Es poden fer fins a un total de cinc propostes per persona o entitat. El 20 de maig es tancarà el període per enviar les propostes i els diferents consells municipals de participació prioritzaran les peticions.

LES PROPOSTES DEL 2008

Segons l’Ajuntament, l’any passat es van presentar 846 propostes: el 31% relacionades amb temes urbanístics; el 16%, mediambientals; i el 9,5%, demandes esportives. El consistori assegura que el 91% de les propostes que els consells municipals van prioritzar van ser incloses en el  pressupost d’enguany.

Edicions locals