El retorn d'Hotel Cochambre i Víctor Magán, a Can Mulà

L’escenari de Can Mulà aplegarà els membres de la banda liderada per Benito Inglada per posar el ball i l'humor a la nit de diumenge

Cultura

El retorn d'Hotel Cochambre i Víctor Magán, a Can Mulà
El retorn d'Hotel Cochambre i Víctor Magán, a Can Mulà | Hotel Cochambre

Les festes de Mollet i Hotel Cochambre van gairebé de la mà. A excepció de l'any passat, quan la banda va saltar de la programació, els Cochambre són uns fixes en els concerts del parc de Can Mulà.

El grup de versions format per Benito Inglada –pregoner de la festa de Mollet l'any 2015– Charlie Cuevas, Diego Marín, Danny Navarro i Miguel Pino tornarà a contagiar la seva energia al públic i el farà embogir la mitjanit del dissabte al parc de Can Mulà amb el seu espectacle de versions Cucaracha Tour.

Amb divuit anys d’experiència damunt l’escenari i amb tres premis ARC de l’Associació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya, Hotel Cochambre s’ha convertit en un referent de les festes populars. Les seves actuacions són una barreja de qualitat musical i humor juntament amb una posada en escena ben treballada que fa que la banda sigui una de les més sol·licitades a Catalunya.

És precisament això, la posada en escena, una de les característiques més destacades de la banda. Els espectacles giren al voltant d’un hotel desnonat que en la seva època daurada va acollir músics de primera fila. Cadascun dels membres de la banda interpreta un paper dins d'aquesta història: hi ha un conserge, un ascensorista, un recepcionista, un aparcacotxes i servei d’habitacions. Tots plegats, amb la voluntat de sobreviure, decideixen interpretar els èxits dels artistes que es van allotjar al seu  hotel.

Les seves actuacions són un viatge a través del temps des dels anys 80 fins a l'actualitat, que permeten a totes les generacions gaudir de la seva música. El repertori d’Hotel Cochambre va del Barrio a Depeche mode, de Bon Jovi a Rafella Carra, de Maná a Xuxa o de Pereza a Bruno Mars. Tampoc faltarà el rock d’AC/DC i Bon Jovi, el pop d’El canto del loco i Maldita Nerea, i fins i tot els ritmes llatins de cantants com Don Omar.

Després dels Cochambre, els djs Albert González i Marc Xicota allargaran la festa fins que comenci la despertada (7 h) amb unes sessions on no faltarà la música electrònica més reconeguda ni els temes llatins amb més ritme.

El millor dj d'Itàlia i Víctor Magán

La nit de diumenge, per la seva banda, acollirà una de les parades del Wikolia Tour 2018. Es tracta del festival "més fresc de l'estiu on es concentren els millors artistes urbans i d'electrònica del panorama nacional i internacional", que porta una gran posada en escena amb animació, speaker, xou de confeti, pluja de regals i mapping. La regidora de Cultura, Mercè Pérez, ho va definir en la presentació de la festa major com "una macro gran discoteca" que respon "a una demanda que ens arribava per diferents canals. Així que aquest any ho provarem, a veure com ens va".

I els dos djs que aterraran al parc de Can Mulà, de la mà del Wikolia Tour, són Jack Mazzoni i Víctor Magán. El primer s'autoanomena al seu web com "el millor dj d'Itàlia", on també es pot llegir que "les seves sessions estan compostes per sons molt potents i és impossible no ballar mentre sents les seves mescles".

Víctor Magán –germà del creador de l'electro-latino, Juan Magán– és l'altre dj que pujarà a l'escenari de Can Mulà durant la nit de diumenge per punxar música electrònica. Fora de l'ombra del seu germà, Víctor ha aconseguit un disc Doble Platí en vendes, així com diversos discs Platí Streaming i també diversos discs Or Streaming. Per tot plegat, el badaloní és un dels djs i un dels productors espanyols amb major projecció internacional.

Edicions locals