Concerts a la fresca a la terrassa del Museu

Dues propostes de música tranquil·la

Cultura

Dissabte 19, a les 22 h, al Museu Abelló
Dissabte 19, a les 22 h, al Museu Abelló | Raquel Lúa & Amaia Miranda

Rivolta, (dissabte, 22 h), i Raquel Lúa & Amaia Miranda (diumenge, 22 h), seran les dues propostes musicals per als concerts a la fresca a la terrassa del Museu Abelló.

Rivolta és un trio especialitzat en música italiana dels anys 50 i 60 que rememora grans èxits com Volare, Piccolissima serenata o Buonasera entre d’altres. Amb un estil molt particular i carregat de swing, fa cantar i ballar el públic en els seus directes.

Raquel Lúa & Amaia Miranda, per la seva banda, és un duet format per dues joves de 25 anys plenes de música i talent que s'embarquen en sons i melodies que van des del flamenc fins a la música brasilera. Amb les composicions i lletres de la barcelonina Raquel Lúa i l'acompanyament i arranjaments de la bilbaïna Amaia Miranda, el seu projecte musical ja ha estat guanyador –en només un any i mig– del 18è concurs de cantautors d'Horta-Guinardó i el concurs Estrena't, així com consolidar un projecte musical que viatja pel folk, el flamenc, el fado, la bossa nova i per temes coneguts com Ojos verdes, Trigales verdes i, finalment, versions actuals de, per exemple, Jorge Drexler. Actualment el duet es troba en procés de gravació del seu primer disc.

Les entrades tenen un preu de 2 euros –no es podran adquirir més de 6 entrades per persona i espectacle– i es podran comprar al Mercat Vell del 13 al 18 d’agost, de 18 a 21 h.

Edicions locals