Una festa feta a mida dels més menuts de casa

El Parc de les Pruneres serà el centre neuràlgic de les activitats infantils amb els jocs d'aigua com a protagonistes

Cultura

Una festa feta a mida dels més menuts de casa
Una festa feta a mida dels més menuts de casa | Arxiu

Després de ja gairebé un mes i mig de vacances, els més petits de la casa esperen amb candeletes l'arribada de la festa major. Enguany, el programa posa una especial atenció a aquest col·lectiu que tindrà el parc de les Pruneres com a centre neuràlgic.

Cada dia de la festa major farem activitats infantils al parc de les Pruneres: dissabte ho farà la colla de Torrats i a partir de dissabte la resta de dies ho farem des de l'Ajuntament amb festes de l'escuma i jocs d'aigua", explica la regidora de Cultura, Mercè Pérez, que afegeix que "condicionarem la zona perquè hi hagi una mica d'ombra".

De fet, el públic infantil podrà refrescar-se amb gimcanes i jocs d'aigua amenitzats per grups d'animació com la cia. Farsants o la cia. Xip-Xap.

A més, els menuts i menudes  també seran partíceps del naixement d'un nou bestiari a la ciutat, la Cuca Molla, a la qual faran ballar un grup d'infants que ja fa setmanes que es preparen per a la gran cita de diumenge 19.

Les colles continuaran apostant per aquest públic amb les versions infantils de proves clàssiques com el corregot o l'estirada de cotxe, a més d'altres actes com la pintada de guixos, el Kali Xuxes i el Tapes Xuxes.

Edicions locals