Un musical d'animació i un drama a l'Amèrica profunda, a la fresca

La doble sessió de projeccions es farà diumenge a partir de les 21.30 h al parc de les pruneres

Cultura

Un musical d'animació i un drama a l'Amèrica profunda, a la fresca
Un musical d'animació i un drama a l'Amèrica profunda, a la fresca

El Parc de les Pruneres tornarà a acollir la doble sessió de cinema a la fresca amb dues propostes ben diferents però totes dues oscaritzades. D'una banda, la pel·lícula d'animació enguany serà Coco.

Dirigida per Lee Unkrich i Adrián Molina, Coco explica la història de Miguel, un jove amb el somni de convertir-se en llegenda de la música tot i la prohibició de la seva família. La seva passió el portarà a endinsar-se en la Terra dels Morts per conèixer el seu veritable llegat familiar.

Entre els nombrosos premis que ha aconseguit, el film va rebre els Oscar de 2017 a millor llargmetratge d'animació i millor cançó amb Recuérdame, tema firmat per Kristen Anderson-López i Robert López. També es va endur el premi a millor film d'animació dels Globus d'Or i dels BAFTA.

Thriller oscaritzat

D'altra banda, la segona pel·lícula sel·leccionada és Tres anuncios en las afueras, un drama dirigit per Martin McDonagh que presenta el personatge de Mildred Hayes –interpretat per Frances McDormand, guanyadora de l'Oscar a millor actriu–, una dona de 50 anys a qui han violat i assassinat la filla adolescent.

Davant la passivitat de la policia local, decideix iniciar pel seu compte una guerra contra el cos i el seu primer pas serà contractar unes tanques publicitàries per denunciar la situació i assenyalar el cap de policia, William Willoughby (Woody Harrelson), com a responsable principal d'aquesta passivitat. El paper de Sam Rockwell també va merèixer l'Oscar a millor actor secundari.

En cas de pluja la doble sessió de cinema es traslladarà a l’espai del Mercat Vell.

Mario Kart i FIFA, els videojocs del torneig torrat

Un any més, i ja és el quart, els Vodkan's i els Tempranillos –clans de la colla de Torrats– organitzen el torneig de videojocs. Els jocs triats són dos clàssics: Mario Kart –amb què s'admetran fins a 24 participants– i FIFA –fins a 32 participants. Les inscripcions, que tenen un cost de 3 euros, es poden fer de  manera anticipada al web de Torrats o el mateix dia.

Edicions locals