Col·leccionistes 'empaperats'

Es convoca la quarta edició del concurs de disfresses de paper

Cultura

Els més petits tenen la possibilitat de lluir vestits de paper
Els més petits tenen la possibilitat de lluir vestits de paper

L'Associació de Col·leccionistes de Mollet i comarca, juntament amb la colla de Morats, organitza novament el concurs de disfresses de paper, una activitat relativament jove –aquest serà el quart any que es convoca– però que, segons l'organització, cada cop compta amb més participants.

Després que l'any passat el concurs s'hagués de suspendre pels atemptats, enguany els organitzadors tornen amb ganes renovades perquè el certamen sigui tot un èxit. El concurs està adreçat a nens de 0 a 12 anys i la temàtica és lliure amb l'única obligació que la disfressa estigui feta completament amb paper, diari, cartolina o cartró.

La trobada serà diumenge i comptarà amb l'animació del grup Un toc de festa. De 12 a 13 h es faran les inscripcions i tot seguit es farà el passi de models. A les 13.30 h hi haurà l’entrega de premis. Hi haurà premis per categories: de 0 a 3 anys, de 4 a 6 anys, de 7 a 9 anys i de 10 a 12 anys. També hi haurà un premi especial a la millor disfressa de superheroi o superheroïna. En cas de pluja, el concurs es traslladarà al Mercat Vell.

Els col·leccionistes també organitzaran novament el mercat de paper antic i nou El Paperet, una fira d’articles antics centrada sobretot en els llibres, les publicacions i els còmics antics. En cas de pluja el mercat es faria al matí al Mercat Vell.

Edicions locals