Música jamaicana i monòlegs d'humor per no parar de riure

La colla dels Morats organitza un espectacle d'humor i un concert de reggae amb les cinc integrants de Purple Rockets

Cultura

Música jamaicana i monòlegs d'humor per no parar de riure
Música jamaicana i monòlegs d'humor per no parar de riure | Purple Rockets

Entre les moltes activitats que organitzen les colles de Morats i Torrats per festa major n'hi ha dues que enguany marcaran la diferència. Una serà el vermut jamaicà que organitzen els Morats el primer dia de la gresca, el 14 d'agost (11.30 h) al Parc de les Pruneres. Serà una sessió amenitzada per Purple Rockets, un col·lectiu artístic femení que té el propòsit de difondre la música d'arrel jamaicana mitjançant seleccions en vinil i veus en directe.

El reggae és una música solidària i combativa, amb lletres plenes de missatges d'amor, respecte, confiança, unitat i igualtat. Aquests ideals conformen les bases del col·lectiu, format per cinc noies originàries de Barcelona: Little Java, Amaia, Misha, Paula i Lady Laia. Els darrers anys les Rockets han compartit sessions en festivals com el Rototom Sunsplash, International Dub Gathering, Poblenou goes reggae, etc. i amb artistes de renom com Aba Shanti I, Vibronics, Bomb Bass Hi Fi, Arise Sound System, Badalonians Sound i Rebelmadiaq Sound System entre molts d'altres.

Nit d'humor

Un altre espectacle organitzat pels Morats seran els monòlegs que s'interpretaran dilluns 20 (22 h) a la plaça Pau Casals, en aquesta ocasió amb dues forces de la natura en el registre de la comèdia: Pepi Labrador i Guillem Estadella. Labrador, coneguda per haver concursat a Got Talent, és una veïna de Badalona que ja ha presentat arreu dos espectacles d'humor: ¡Viva la Pepa!, farcit de confessions d'una dona de mitjana edat, i Inem'stables, l'humor que surt de l'oficina del SOC.

El jove Guillem Estadella, per la seva banda, és xouman i reporter radiofònic de RAC105, i just aquest estiu acaba de perfilar el seu primer espectacle d'humor. Estadella també és conegut com youtuber, on fa tota mena de monòlegs i paròdies musicals.

Edicions locals