El rival en el Trofeu Ciutat de Mollet serà la Guineueta

Els barcelonins acaben d'ascendir a Primera Catalana

Esports

Els nous fitxatges del Mollet
Els nous fitxatges del Mollet | CFM

Mollet del Vallès

La festa major serà el moment ideal per veure les noves cares del primer equip del Germans Gonzalvo. La cita serà el diumenge a les 19 h en el Trofeu Ciutat de Mollet davant l'Escola Esportiva Guineueta, un equip barceloní que aquesta temporada jugarà a Primera Catalana després de pujar de categoria fa unes setmanes. 
 

Com que el nou entrenador del Mollet, Jordi Gallardo, ha anat ben ràpid a confeccionar la nova plantilla del conjunt baixvallesà, en aquest encontre ja es podran veure les evolucions de les 15 incorporacions que canviaran totalment la fisonomia de l’equip. Aquestes són: el porter Erick Ayala; els defenses Uri Serra, Sergio Montero, Víctor Rodríguez, Christian Alarcón, Sergi Rueda, Marc Gràcia i Quim Ruiz; els migcampistes, Sergio González, David García 'Negro' i Joshua Romero; i els davanters Juan Giménez, Ramon Fernández, Carlos Alberto, Omar Qanni i Cadmo Buenache. 

A més, s’han d’afegir dues incorporacions procedents del juvenil del Mollet: Guillem Font, defensa, i Martí García, migcampista. Dos caps de setmana després del Trofeu Ciutat de Mollet començarà el campionat de lliga de Segona Catalana que els baixvallesans disputaran en el grup 2 en acceptar la Federació Catalana de Futbol el canvi de grup demanat. 

En la primera jornada, que es disputarà el cap de setmana del 2 de setembre, el Mollet visitarà el camp de l'Atlètic Sant Pol.

Edicions locals