L’equip The Black Pool es fa amb la 32ena lliga Amoba

A aquest torneig de billar hi han participat un centenar de jugadors dels 6 locals que han format la Lliga, la majoria de Mollet

Esports

L’equip The Black Pool es fa amb la 32ena lliga Amoba
L’equip The Black Pool es fa amb la 32ena lliga Amoba

L’equip The Black Pool, ha recuperat el tron de campions a la 32 edició de la lliga Amoba de billar després d’imposar-se en una final ajustadíssima.

Arribaven per novena vegada consecutiva a la gran final i conquerien així el sisè títol de campions de la Lliga al vèncer 135-134 al Pool Nation Riders. El premi de Millor Jugador ha estat per Fran Cabanillas (quart títol) i el finalista, Iván Martín (un títol). Cabanillas va ser clau en la darrera partida que decidia la gran final i va vèncer clarament a Martín per 6-3.

Cal esmentar el nivell de tots els finalistes, amb campions d’Espanya per equips i de Catalunya individual com el propi Cabanillas (membre de la selección espanyola) i Manuel Fernández “Curro”, que ha estat campió d’Espanya i Catalunya júnior. Pel campió van formar: Fran Cabanillas, Cata Sorín, Marc Pi, Sergio Macías i Xavi Pi. Per l’equip finalista: Rubén Díaz, Iván Martín i Manuel Fernández “Curro”.

La seu de la Final ha estat La Cabaña, i en aquesta edició han participat 100 jugadors dels 6 locals que han format la lliga, la majoria de Mollet.

 

 

 

Edicions locals