Les colles reclamen un local durant els versots

Va ser una de les diverses reivindicacions que es van expressar en l'activitat de dissabte al vespre

Cultura

Les colles reclamen un local durant els versots
Les colles reclamen un local durant els versots

Dissabte, en acabar el ball del Moll Fer -més tard del que estava previst, a causa de l'incident que va patir la bèstia-, va ser el torn dels versots, a càrrec d'ambdues colles. Membres de les dues colles van pujar a un escenari muntat a la mateixa plaça per interpretar els tradicionals versots. La crítica va apuntar a tot arreu, però la reivindicació més aplaudida va ser la que reclamava un local per a les colles: "reparteixen la pasta fatal i mentrestant Torrats i Morats sense local".

També hi va haver per a la sanitat de Mollet: "no vagis a l'hospital, que moriràs a la sala d'espera". A la pèrdua del comerç de proximitat: "a mi el que em fa mal és que el comerç tradicional ens deixa: Fabré, Sant Vicenç i Tantiñà. (...) És la ciutat dels Mercadona, que en total en tenim tres i ara a més a més per postres un Aldi ens han fet". A la macrooperació per la presumpta contractació irregular d'aplicacions per instal·lar a semàfors que va patir el consistori al juliol: "els escorcolls a l'Ajuntament han enxampat fins l'administrador, els Mossos s'ho passen divinament".

També hi va haver paraules cap al referèndum i la situació actual dels polítics catalans: "després de molts problemes es va votar. (...) Eso fue sólo una estafa, además, vaya trajín, tuvo que venir la poli en un barco de piolín. (...) Tenim presos polítics i Puigdemont exiliat. La llibertat d'expressió sembla que només és per uns quants".

Edicions locals