Un drac Morat i un mico Torrat han fet matinar la ciutat

Ha estat en la despertada, la tercera prova del repte de les colles

Cultura

Morats i Torrats han fet matinar la ciutat
Morats i Torrats han fet matinar la ciutat

La tercera prova del repte de les colles ha estat aquesta matinada amb la despertada. Amb els objectius de fer més soroll, ser més originals i aconseguir més participació que l'altra colla, Morats i Torrats han arrencat al voltant de les 7.30 h l'activitat arreu de la ciutat, que ha durat gairebé una hora.

Els Morats han despertat els veïns amb el tren de Hogwarts i, posteriorment, amb un drac que escopia escuma i aigua per la boca. Tot plegat s'ha convertit en una cercavila i una festa de l'escuma a la vegada, on també se servien hot-dogs gratis.

Els Torrats, per la seva banda, han fet matinar els molletans amb un mico gegant. La bèstia estava amagada amb una lona i fum fins al moment de començar, quan s'ha baixat la lona i ha aparegut el mico, que de la boca tirava fum i confeti, amb els ulls enllumenats. Amb música i pilotes llençades als assistents, han animat la despertada.

Igual que va passar amb l'engrescada, el punt d'aquesta prova no se sabrà fins al dimarts, abans del ball del fanalet, en tractar-se d'una valoració subjectiva.

Edicions locals