Estrena de la Cuca Molla com a nou element festiu de la ciutat

Aquest diumenge ha estat la primera sortida del bestiari

Cultura

Estrena de la Cuca Molla com a nou element festiu de la ciutat
Estrena de la Cuca Molla com a nou element festiu de la ciutat

Diumenge 19 d'agost del 2018 quedarà marcat per sempre pels creadors i impulsors de la Cuca Molla, el nou bestiari de Mollet, en ser el dia de la seva estrena oficial pels carrers de la ciutat.

A les 12 h ha sortit del Casal Cultural, fins a la plaça Catalunya, on ha tombat cap a la dreta pel carrer Barcelona fins a la plaça Prat de la Riba, on han ballat. Tot seguit, han anat cap al parc de les Pruneres, on han fet el darrer ball i han finalitzat aquesta jornada d'estrena.

Oriol López, un dels impulsors de la Cuca Molla, ha assegurat que tenen "unes sensacions boníssimes" de l'estrena i que "hi havia molta gent i, per ser el primer any, estem molt contents". També ha felicitat els portadors de la cuca: "els nens l'han portat molt bé, no sabíem com anirien tots quinze a dintre". A més de la quinzena d'infants, també hi havia un adult sota la cuca per encapçalar els moviments de la bèstia, així com bastoners, cinc capgrossos i una quinzena de grallers de la Colla Castellera de Mollet.

López també ha dit que "ja hi ha algunes entitats que ens demanen col·laboració per fer feina conjunta". La següent vegada que la Cuca Molla baixarà dels Pinetons a fer gresca per la ciutat serà per la festa major d'hivern, per Sant Vicenç.

Edicions locals