L'au del paradís, la princesa i l'avioneta Morada, guanyadors del quart concurs de disfresses de paper

L'activitat l'ha organitzat l'Associació de Col·leccionistes

Cultura

L'au del paradís, la princesa i l'avioneta Morada, guanyadors del quart concurs de disfresses de paper
L'au del paradís, la princesa i l'avioneta Morada, guanyadors del quart concurs de disfresses de paper

L'Associació de Col·leccionistes de Mollet va organitzar diumenge la quarta edició del concurs de de disfresses de paper, a la rambla Balmes. Un certamen que va comptar amb una desena de participants i que va premiar l'Ariadna amb l'au del paradís, la princesa Elva, i el Víctor i el David amb l'avioneta enamorada dels Morats com a les disfresses més originals de les categories de 0 a 3 anys, de 4 a 6 anys, i de 7 a 9 anys. Hi podien participar fins als 12 anys, tot i que en la categoria de 10 a 12 anys no s'hi va presentar cap disfressa.

Els premis que es van endur van ser jocs didàctics de l'Escuin i els petit premis per als participants són unes bossetes de gominoles.

L'activitat va comptar amb la col·laboració de Morats, amb una persona que va formar part del jurat juntament amb una altra dels Col·leccionistes i dues independents. El Doctor Bombolla, per la seva banda, va ser l'speaker, presentador i animador del concurs, i va lliurar figures fetes amb globus als participants. És, per tant, la seva primera col·laboració en el concurs de disfresses de paper, tot i que sí que ha participat en altres activitats dels Col·leccionistes.

La presidenta de l'entitat, Montserrat Cabarrocas, va recordar que "l'únic requisit que té l'activitat és que la disfressa sigui totalment de paper (cartró, cartolina, diari...)". També va explicar que enguany hi ha hagut un canvi d'horari, passant de les 17 h a les 12 h, "perquè se solapava amb els gegants i els castellers".

L'activitat va comptar amb ens 12 i 20 participants en les primeres dues edicions. "Els dos primers anys va funcionar bastant bé, ens vam quedar sorpresos", va assegurar. La tercera va anar pitjor, pel canvi de dia: "va ser una mica nefast, perquè la gent estava preparada per un dia i el dimarts ja molta gent treballa i no va poder venir". Enguany n'han participat una desena d'infants.

Edicions locals