Mollet aprova el projecte per al futur enllumenat a la ronda d'accés a l'Hospital

El pressupost per il·luminar la ronda desl Pinetons és de 112.618 euros

Societat

Mollet aprova el projecte per al futur enllumenat a la ronda d'accés a l'Hospital
Mollet aprova el projecte per al futur enllumenat a la ronda d'accés a l'Hospital

L'Ajuntament de Mollet ha fet un pas endavant per a la instal·lació d'enllumenat a la ronda dels Pinetons, via d'accés dels vehicles a l'Hospital, que actualment no disposa de cap tipus de lluminària. La instal·lació, que es preveu fer en dues fases, té un pressupost de 112.618 euros, IVA inclòs.

A finals de juliol, el govern local feia l'aprovació inicial del projecte executiu d'instal·lació del nou enllumenat públic de la Ronda dels Pinetons, en el tram comprès entre la rotonda del carrer Rafael Casanova (on hi ha situada la seu dels Bombers de la Generalitat) i la rotonda del carrer de Santa Perpètua, a tocar de l'Hospital. 

Actualment, la ronda dels Pinetons no disposa d'enllumenat públic, a excepció de la parada de bus propera al centre hospitalari i les zones de circulació de vehicles a les rotondes. El projecte preveu la instal·lació de columnes amb bàculs i llumeneres tipus led que se situaran a la mitgera de la ronda. L'actuació s'organitza en dues fases d'obres, una primera que comprèn la instal·lació de l'enllumenat entre els carrers Santiago Tiffon i Santa Perpètua, i la segona, entre Rafael Casanova i Santiago Tiffon. El projecte, que ha estat dissenyat pel despatx Rifà enginyers, un cop s'adjudiqui, té un termini d'execució de quatre setmanes per fase.

L'enllumenat a la ronda dels Pinetons havia estat una demanda de diversos partits a l'oposició. De fet, el projecte és una de les propostes que Canviem Mollet va incloure en la bateria de prioritats de cara el 2018 que van presentar i van ser assumides pel govern socialista i que van servir perquè l'executiu local tirés endavant els pressupostos municipals d'enguany.

 

Edicions locals