Esclat obrirà una nova benzinera a Can Borrell

Actualment el Grup Bon Preu dóna feina a 116 persones a la ciutat

Economia

La benzinera estarà situada a l'entorn del supermercat Esclat del carrer Nicaragua
La benzinera estarà situada a l'entorn del supermercat Esclat del carrer Nicaragua

El Grup Bon Preu té previst obrir una benzinera EsclatOil a Mollet el primer trimestre de l’any vinent. Segons apunten des de Bon Preu, actualment s’estan demanant els permisos per iniciar la construcció d'una benzinera a l'entorn de Can Borrell que pugui estar operativa en pocs mesos.

La benzinera oferirà servei les 24 hores cada dia de l’any, i els clients de l’establiment amb targeta client tindran un descompte de 4 cèntims d’euro per cada  litre de carburant.

D’altra banda, el grup també ampliarà el punt de recollida online al supermercat Esclat de Can Borrell, que estarà operatiu aquest setembre.

El servei permet fer la compra al supermercat a través del web de Bon Preu i passar a recollir la compra en cotxe en només 5 minuts després de seleccionar el dia, l’hora i l’establiment de recollida. D’aquesta manera, apunten fonts de la companyia, “es facilita una compra àgil a través d’internet”.

Aquests nous serveis del Grup Bon Preu a Mollet s’emmarquen en el pla d’obertures que la companyia ha previst per al segon semestre d’enguany, que inclou set nous establiments Bon Preu i Esclat, nou benzineres EsclatOil i quatre punts de recollida de compra online, a més de l’ampliació d’altres punts ja existents.

Amb aquestes obertures es generaran 450 llocs de treball i suposarà per a l’empresa una inversió de 78 milions d’euros.

A Mollet, el Grup Bon Preu compta amb un supermercat Esclat al carrer Nicaragua, a Can Borrell, i un Bonpreu a l’avinguda Burgos. Els dos establiments sumen un espai de vendes de 3.010 m2 i donen feina a 116 persones, 74 a Esclat i 42 a Bonpreu.

Edicions locals