Foment publica al BOE el projecte de remodelació de l'estació de Parets

Es tracta d'un pas previ a l'esperat desdoblament del tram de la línia R3 entre Parets i la Garriga

Societat

L'estació de Parets serà remodelada
L'estació de Parets serà remodelada

L'Administrador d'Infrastructures Ferroviàries (Adif) –organisme del Ministeri de Foment– ha publicat aquest dijous al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) l'anunci dels projectes constructius de remodelació de les vies i l'electrifiació a les estacions de Parets, Granollers-Canovelles, les Franqueses i la Garriga, de la línia 3 del tren de Rodalies.

Aquesta actuació s'emmarca en el projecte de duplicació de via d'aquesta línia en el tram Parets del Vallès-La Garriga de la línia R3 l'Hospitalet-Puigcerdà de la Xarxa de Rodalies de Barcelona i s'executarà de forma prèvia a les obres d'infraestructura de duplicació de via de la mateixa.

L’anunci al BOE inclou la relació dels béns i drets afectats per aquest projecte constructiu, i les expropiacions suposen més de 18.000 m2 –dels quals, 10.434 són al terme municipal de Granollers; 1.481, a Canovelles; 595, a les Franqueses, i 5.783, a la Garriga–. A més, també s'anuncien ocupacions temporals de 1.251 m2 i reserves de pas de 424. Els afectats tenen un termini de 15 dies hàbils per presentar al·legacions. En el cas de Parets, no es preveu cap actuació d'expropiació.

Aquestes millores a les estacions es faran juntament amb la supressió de passos a nivell als termes municipals de Granollers i de la Garriga.

 

 

Edicions locals