Sergio Torres guanya la Triple Corona Illas Atlánticas 2018

El nedador molletà del CN Granollers ha sigut el primer en completar la travessa Illes Cíes-Baiona de 15 km

Esports

Sergio Torres, al mig, acompanyat dels altres integrants del podi
Sergio Torres, al mig, acompanyat dels altres integrants del podi | Triple Corona Illas Atlánticas

Granollers, Mollet del VallèsSergi Escudero

Sergio Torres, nedador molletà del Club Natació Granollers, ha sigut aquest migdia el vencedor de l'edició del 2018 de la Triple Corona Illas Atlánticas en completar la travessa Illes Cíes-Baiona (Galícia), de 15 km, en 3h 37m 39s. 

El segon classificat, Alberto Taboada, ha parat el crono en 3h 38m 29s i el tercer, Manuel Regueiro, en 3h 39m 32s.

Guanyar aquesta travessa era un dels grans objectius de la temporada per Sergio Torres, com va explicar ell mateix al diari Som a finals de juliol"L'any passat -la travessa, de 28 km, va tenir la sortida a l'illa de Sálvora i l'arribada a Vilagarcía de Arousa- el metge em va obligar a abandonar per hipotèrmia a causa de que l'aigua estava a 12 graus. Llavors vaig prometre a la meva nòvia i a mi mateix que aquest any la guanyaria. I l'objectiu és vèncer també els dos propers anys".

La Triple Corona Illas Atlánticas 2018-2020 és una competició formada per tres travesses, una per any, que transcorren per les Rías Baixas gallegues. L'edició del 2019, de l'illa de Sálvora a la platja de Confín (O Grove), tindrà 19 km i la del 2020, de l'illa d'Ons a Combarro, 23.

Torres encara no sap si podrà anar a Dubai, on el novembre es disputarà l'OceanMan Mundial per al qual es va classificar a la travessa de Tabarca. "Actualment els patrocinadors se centren més en els seguidors que tens a Instagram que en els resultats esportius", deia el molletà. 

Edicions locals