Dos nous actes del 75è aniversari del CB Mollet

Hi haurà una exposició sobre la història del club i del bàsquet català, i un sopar per homenatjar a l'equip de la temporada 1977-78

Esports

El CB Mollet continua celebrant els actes del seu 75è aniversari
El CB Mollet continua celebrant els actes del seu 75è aniversari

Mollet del Vallès

El CB Mollet continua amb els seus actes de celebració del 75è aniversari amb dos esdeveniments commemoratius per recuperar la memòria i el llegat del club. 

En primer lloc, hi haurà una exposició històrica –de l'11 al 30 d'octubre al Centre Cultural La Marineta– amb material, fotografies i equipacions, i també elements de la història del bàsquet català aportats per la Fundació del Bàsquet Català. 

I, en segon lloc, l'11 d'octubre, després de la inauguració de l'exposició (19.30 h), hi haurà un sopar commemmoratiu a les 21 h al Mercat Vell, on s'homenatjarà a l'equip de la temporada 1977-78, el qual va aconseguir l'ascens a la Primera Divisió Nacional. El sopar el prepararà el Pitapes, un dels col·laboradors del club, i tindrà un preu de 30 euros. També hi haurà disponible un menú infantil de 15 euros. Totes aquelles persones que estiguin interessades en assistir-hi, poden fer la seva reserva enviant un correu electrònic a 75anys@cbmollet.com, trucant al telèfon del club (93 570 30 13) o anant a l'oficina. Les places són limitades.

Edicions locals