Sopar groc al Jardinet amb la presidenta de l'ANC

També hi participaran Marcel Mauri, d'Òmnium; Montse Sánchez, de Súmate; i familiars dels presos i exiliats

Política

Sopar groc al Jardinet amb la presidenta de l'ANC
Sopar groc al Jardinet amb la presidenta de l'ANC

Organitzacions independentistes convoquen aquest divendres (20 h) un sopar groc solidari al Jardinet del Casal. En l'acte hi participaran Elisenda Paluzie (presidenta de l'ANC), Marcel Mauri (vicepresident d'Òmnium), Montse Sánchez (presidenta de Súmate) i familiars dels polítics presos i exiliats.

A més, també hi serà el Jordi Pessarrodona, pallasso de professió i regidor de cultura de Sant Joan de Vilatorrada (Bages), que va ser imputat per posar-se amb un nas de pallasso al costat d'uns guàrdies civils que vigilaven les portes del Departament d'Economia mentre es feia l'escorcoll el 20 de setembre del 2017. Tampoc no hi faltaran càrrecs polítics dels partits independentistes de Mollet.

En total es preveu que hi hagi més de 200 persones, que són les que ja han comprat el tiquet per 20 €. Com explica Adolf Sanromà, portaveu de l'ANC molletana, "s'han superat les previsions".

Els beneficis de la recaptació aniran íntegrament destinats a l'Associació Catalana pels Drets Civils (ACDC), el fons d'ajuda a les famílies dels polítics empresonats i dels exiliats, que va ser presentat al Casal de la mà d'Isabel Turull germana de Jordi Turull, i de Sergi Corbera, parella de Toni Comín.

L'acte està organitzat per l'ANC, Òmnium, Súmate, ACDC, Ara Mollet ERC, Junts per Mollet, CUP Mollet, CDR Mollet i el Casal.

Edicions locals