Atac a la seu del PSC de Mollet per l'exhumació del cos de Franco

La seu va aparèixer amb una pila d'excrements i un cartell amb el missatge 'El Valle no se toca'

Política

Atac a la seu del PSC per l'exhumació del cos de Franco
Atac a la seu del PSC per l'exhumació del cos de Franco

La seu del PSC a Mollet, situada al carrer Gaietà Ventalló, va ser objecte dissabte a la nit d'un atac vandàlic, que es podria atribuir a algun grup o persona vinculat a la Falange. El local va aparèixer amb una pila d'excrements a la porta, un cartell de Falange i un altre amb el missatge El Valle no se toca, en referència al Valle de los Caídos i a l'anunci per part del govern de Pedro Sánchez d'exhumar les restes del dictador Francisco Franco.

"Atacs com aquests no hi caben a l'estat democràtic i plural en el qual vivim i malgrat els continus atacs que estem patint ni ens faran callar ni canviaran la nostra manera de ser", apunten els socialistes molletans en un comunicat.

Sobre la decisió d'exhumar Franco, des del PSC de Mollet es mostren satisfets que "s'hagi pogut reparar aquesta anomalia històrica, creiem que era una vergonya que fóssim l'únic país amb un dictador enterrat amb honors i amb un deute pendent amb les víctimes de la guerra civil i de la dictadura. Només podem lamentar que no s'hagi aprovat per unanimitat", apunten, en referència a l'abstenció del PP i Cs al Congrés de Diputats.

Els socialistes molletans aplaudeixen "la valentia del president Sánchez d'abordar la retirada de les restes del dictador", una decisió que consideren "una necessitat i un acte de democràcia, de dignitat i de justícia".

Edicions locals