Imperiales ultima la celebració del 25è aniversari del club

El més autèntic Rockabilly d'Stray Pigs protagonitzarà la festa de dissabte

Cultura

Imperiales ultima la celebració del 25è aniversari del club
Imperiales ultima la celebració del 25è aniversari del club

Imperiales MC Mollet farà aquest dissabte una activitat per escalfar motors de cara a la celebració del 25è aniversari. Serà amb una actuació amb l'autèntic rockabilly d'Stray Pigs. El concert arrencarà a les 23 h a la seu del motoclub, al carrer Alsina, 22.

La gran festa d'aniversari, però, serà el 27 d'octubre al Kefem –ronda de Can Fàbregas– amb actuacions de tres grups de música –Crazy Rockets, Stray Pigs i Soul & Sunrise– i espectacles de pole dance dins la discoteca. A més, a la porta hi haurà dos foodtrucks fins a la 1 h i el carrer estarà reservat per aparcar exclusivament motos, que principalment seran Custom o Harley Davidson. També es comptarà amb l'assistència de diversos motoclubs de Catalunya i França.

25 anys després

Xavi Pin, president d'Imperiales, és l'únic fundador que encara és membre del club. "Érem un petit grup de gent a qui ens agradaven les motos", recorda d'aquell any 1993, quan es va crear Imperiales i encara no tenien local; va ser el 1995 quan el van adquirir. "Mitja vida me l'he passada aquí", afirma Pin, qui també assegura que l'entitat està "en un moment idoni, segurament el millor moment de tots".

De fet, fa quatre anys que tenen seu a Barcelona, i l'objectiu és obrir-ne una pròximament a Girona. El club obre divendres i dissabtes a la nit, i fa sortides els diumenges, i "tothom hi és benvingut". "Encara que portem una indumentària una mica diferent, som gent normal", conclou Pin.  s.c.

Edicions locals