L'Ajuntament de Mollet reclama compromisos perquè la Generalitat afronti el deute que té amb el consistori

L'alcalde Monràs es reunia divendres amb el número 2 de la conselleria d'Economia, Albert Castellanos

Política

L'Ajuntament de Mollet reclama compromisos perquè la Generalitat afronti el deute de 6 milions d'euros que té amb el consistori
L'Ajuntament de Mollet reclama compromisos perquè la Generalitat afronti el deute de 6 milions d'euros que té amb el consistori

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d’Economia, Josep Garzón es reunien divendres amb el Secretari General de Vicepresidència i Economia de la Generalitat de Catalunya, Albert Castellanos, per tractar la qüestió del deute que manté el Govern de la Generalitat amb l'Ajuntament de Mollet i que ascendeix a uns 6 milions d'euros, segons dades municipals. Els responsables molletans li han traslladat la preocupació pel deute i per l’impacte que suposa en els comptes municipals.

El deute de la Generalitat està vinculat bàsicament amb convenis de gestió de serveis municipals vinculats a l’ocupació, els serveis socials, l’Institut Municipal de Serveis als Discapacitats i una part molt important, també amb el conveni de construcció del Centre de Serveis per a Gent Gran El Lledoner que la Generalitat no ha complert, una qüestió, aquesta última que es troba en mans del Tribunal Suprem.
 
L’alcalde Monràs ha agraït la "bona predisposició" que ha mostrat el número dos de la Conselleria d’Economia, Albert Castellanos per estudiar de quina manera es pot donar resposta al pagament. Segons un comunicat de l'Ajuntament, Castellanos s’ha compromès a donar resposta en les properes setmanes. "El retard i en alguns casos la manca de pagament de la Generalitat provoca gran problema de liquiditat a l’hora de fer front als serveis públics de la ciutat", apunten des del consistori.
 
 

Edicions locals