Els interessats en els futurs pisos protegits de la Vinyota podran presentar la sol·licitud a partir de l'1 d'octubre

L'Ajuntament ha obert el termini que s'allargarà fins al 31 del mateix mes

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha obert el termini per poder sol·licitar un dels 80 habitatges de protecció oficial que s'han de construir a la Vinyota. Les peticions es poden fer telemàticament o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana entre l'1 i el 31 d'octubre.

La promoció serà de 80 habitatges 4 d’ells adaptats, amb 2, 3 i 4 habitacions, d’entre 60 i 90 m2, amb possibilitat de pàrquing i traster, que estaran ubicats al passeig Victòria Garcés al carrer d’Enric Morera i la plaça de Castella.

Els sol·licitants han de ser majors d’edat, i cal que estiguin empadronats a Mollet del Vallès. Tindran preferència les persones que portin més anys empadronades a la ciutat i no es valorarà l'ordre de presentació de les peticions.

En aquest primer procés de sol·licitud "l’únic tràmit que es demana és presentar la sol·licitud complimentada que inclou una declaració de la persona interessada conforme compleix amb els requisits", apunten des de l'Ajuntament.

Tota la informació sobre aquesta nova promoció de pisos de protecció oficial es pot consultar al web municipal.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’empresa municipal Mollet Impulsa, adjudicava al març les dues parcel·les que tenia a la Vinyota. Aquests 80 habitatges se sumen als més de 300 habitatges que ja es van construir al barri molletà també en règim de protecció oficial.

 

Edicions locals