L'empresa d'il·luminació Leds C4 compra Carandini, de Martorelles

La gestió de les dues firmes continuarà sent independent i l'operativa de treball continuarà com fins ara

Economia

Carandini, al polígon de Martorelles
Carandini, al polígon de Martorelles

L'empresa de sistemes d'il·luminació Leds C4, amb seu a Torà (la Segarra), ha anunciat l’adquisició de Carandini, empresa líder en el mercat de l’enllumenat públic i amb seu al polígon de Martorelles.

Carandini, fundada l’any 1919, és una empresa especialitzada i reconeguda per la seva innovació en solucions d’il·luminació de vies públiques, instal·lacions industrials, esportives i altres infraestructures a Europa, Amèrica i Àfrica.

Exemple d’això són els projectes executats a l’aeroport de Heathrow, a Londres, i el pont de la Constitució de 1812 a Cadis. Amb una facturació de 20 milions d'euros, ha consolidat el seu èxit en el mercat espanyol gràcies a la qualitat del servei, la fabricació 100% nacional i l’alta inversió en innovació tècnica de producte. Actualment compta amb uns 60 treballadors.

Un grup líder al sector

El grup Leds C4, per la seva banda, compta amb més de 40 anys d’experiència i un catàleg amb més de 10.000 referències. Actualment té una plantilla de més de 350 treballadors, i l'any passat va tancar amb una facturació de 74 milions d'euros i un creixement sostingut del 8%, de mnera que lidera el sector a escala nacional i referma la seva posició entre les primeres marques del mercat internacional.

El grup empresarial opera en més de 140 països, amb oficines a Barcelona i Madrid, i filials a Gran Bretanya, Alemanya, Polònia, Emirats Àrabs, Singapur, la Xina i Sud-àfrica.

A través de les marques Grok i Forlight, Leds C4 du a terme projectes integrals d’il·luminació tècnica i decorativa, tant interior com exterior, en qualsevol part del món. Entre aquests projectes d'il·luminació hi ha els duts a terme a Qatar, al Gordon Ramsay Mediterranean Restaurant de Doha; el Restaurant Strand de l’Hotel Radisson Blu, a Estocolm; així com el de la Basílica de la Sagrada Família a Barcelona.

Amb aquesta adquisició, Leds C4 enforteix la seva posició en el sector de la il·luminació, es dota d'oportunitats de desenvolupament i solucions més completes i es consolida com a líder en il·luminació tècnica i decorativa tant d’interior com exterior, focalitzada en el sector contract –hostaleria i comerç–.

Amb tot, segons fonts de l'empresa, la gestió de les dues firmes serà independent i cadascuna mantindsrà la seva operativa de treball.

 

 

Edicions locals