Acaben les obres de millora del carrer Castelao després de sis mesos

L'Ajuntament ha fet actuacions a les voreres per millorar la mobilitat a peu amb un pressupost de 205.343 euros

Societat

Acaben les obres de millora del carrer Castelao
Acaben les obres de millora del carrer Castelao

L'Ajuntament ha acabat les obres de millora del carrer Castelao que, entre d'altres, han servit per millorar la mobilitat dels vianants amb l'ampliació de voreres.

Els treballs han comportat el canvi de les canonades d’aigua i l'ampliació de les voreres entre Jaume I, Can Filosa i fins al carrer Alguer. L’actuació també ha comportat la creació d’una vorera continua a Jaume I, cruïlla Castelao afegint elements de mobiliari urbà d’acord amb l’estètica de la zona i la instal·lació de pilones per evitar l’aparcament de vehicles.

Alhora s’ha enjardinat la zona, on s’han plantat magraners i diverses plantes de flor a les jardineres.

El cost de les obres ha estat de 205.343 € i van començar just abans de Setmana Santa. Segons fonts municipals, per minimitzar al màxim l'impacte de les obres en el funcionament de l'Escola de Música i Can Gomà, els treballs s'han fet en dues fases.

D’altra banda, està previst que a mitjans del mes d’octubre comencin aquest mateix tipus d’obres d’accessibilitat al carrer Antònia Canet.

Els treballs s’emmarquen dins del Pla de Mobilitat Urbana de Mollet que té com a objectiu principal millorar la mobilitat a peu per tal de reduir la contaminació atmosfèrica i acústica.
 

Edicions locals