Les obres del camp 2 del Germans Gonzalvo estaran finalitzades a mitjans de la setmana vinent

La previsió inicial era que els equips ja hi poguessin entrenar aquesta setmana

Esports

Les obres estaran acabades a mitjans de la setmana vinent
Les obres estaran acabades a mitjans de la setmana vinent

Mollet del Vallès

Segons l'Ajuntament de Mollet, les obres del camp 2 del Germans Gonzalvo estaran finalitzades a mitjans de la setmana vinent –la previsió inicial era que els equips ja hi poguessin entrenar aquesta setmana–. 

"Les obres s'han demorat per un problema intern que hi va haver de l'empresa que està fent les obres –Serviobres Queralt, SLU– i per les pluges que van haver-hi fa un parell de setmanes", ha explicat l'Ajuntament al diari Som. "La demora ha estat només de 15 dies i es preveu, si la meteorologia ho permet, tenir les obres finalitzades a mitjans de la setmana vinent", ha afegit.

Els equips base del CF Mollet UE que havien d'entrenar en aquest camp ho han seguit fent al de Can Vila, on estan des de principis de setembre, i a una part del camp Juan Bocanegra de la UD Lourdes. "Volem agraïr la disponibilitat que han tingut amb nosaltres", han dit des del Mollet.

Diumenge, el club havia fet el següent tuit: "Des del club, CF Mollet UE, lamentem informar-vos que degut a la demora en les obres del camp 2 no tenim disponible aquest camp per entrenar. Aquestes obres, proporcionades per l'Ajuntament de Mollet, havien d'estar enllestides per aquesta setmana però encara no ho estan i des del club no disponem d'informació de quan dispondrem el camp i restem a disposició de l'Ajuntament per saber-ho".

Edicions locals