S'inauguren les exposicions de Mollet Art al Museu Abelló

És aquest divendres a partir de les 19.30 h

Cultura

S'inauguren les exposicions de Mollet Art al Museu Abelló
S'inauguren les exposicions de Mollet Art al Museu Abelló

El Museu Abelló inaugura aquest divendres (19.30 h) l’exposició Double Bind, de Sergi Selvas (Manresa), artista guanyador del Mollet Art 2016.

Double Bind (doble vinculació) és el fenomen comunicatiu que es produeix quan una persona no pot afrontar un dilema inherent i, per tant, no pot resoldre’l ni desactivar-se de la situació. Faci el que faci, errarà la resposta. Preguntes on totes les respostes són tan encertades com incorrectes, a les quals l’artista s’allibera i és derrotat.

El mateix dia també s'inaugura l’exposició Mollet Art’18. Memorial Cesc Bas, formada per l’obra de joves artistes plàstics seleccionats pel jurat: Guillem S. Arquer (Sant Fost), Ithan Gibla (Mollet) i Joan Pallé (Lleida).

La mostra s'hi estarà al museu fins al 9 de desembre i mostrarà l’obra dels artistes que han estat seleccionats pel jurat de l’edició d’enguany en la modalitat de Mollet Art al Museu.

En la categoria Mollet Art a la Ciutat, va ser seleccionat l’artista lleidatà Joan Pallé, que va realitzar l’acció Absolutamente Nada durant els mesos d’agost i setembre. També es presentarà aquesta acció, així com la sorgida del curs de còmic en moviment portat a terme el passat juliol.

Edicions locals