La CUP denuncia el retard en les obres de l'estació Mollet-Santa Rosa

Els treballs tenien un termini d'onze mesos i haurien d'haver estat acabats aquest estiu

Societat

La CUP denuncia el retard en les obres de l'estació Mollet-Santa Rosa
La CUP denuncia el retard en les obres de l'estació Mollet-Santa Rosa

La CUP Mollet ha denunciat el retard en l'execució de les obres de millora de l’estació de Renfe de Mollet-Sta Rosa, que haurien d'haver estat enllestides aquest estiu. Els treballs preveuen l’ampliació de l’andana central, la construcció d’un pas inferior entre andanes, així com la instal·lació d’ascensors i la supressió del pas de superfície de les vies.

"Aquestes obres haurien d’haver-se acabat ja a finals de juliol, segons va anunciar el llavors director de Rodalies, Fèlix Martín", lamenten des de la CUP. Marc Compte, membre de la CUP Mollet, ha recordat que entre les dues estacions de Mollet es comptabilitzen més de 10.000 usuaris diaris i ha denunciat que “l’incompliment dels plaços de construcció d’aquests accessos obliga a centenars d’usuaris a travessar les vies en superfície, amb trànsit de trens regionals que no paren a l’estació, havent de posar en risc la seva pròpia seguretat”.

Compte, ha reclamat “la finalització urgent d’aquestes obres, l’entrada en funcionament d’aquests passos inferiors i ascensors i l’alliberament dels espais d’aparcament fins ara ocupats per les obres, perquè són molt necessaris per garantir la connectivitat”.

La CUP Mollet, que ha qualificat la manca d’inversió de l’Estat a la xarxa de rodalies, d’exemple de "nefasta gestió colonial", ha recordat que “qualsevol solució de millora de l’estació de Mollet-Sta Rosa que vulgui ser definitiva, passa pel soterrament de les vies i el seu adequat desdoblament en el marc de la reforma sempre pendent, de la línia R3 i del conveni signat amb Foment” però que es troba paralitzat fa anys.

Edicions locals