La cervesa artesana pren força a L'OktoberTorratFest

Es farà dissabte al parc de Can Mulà

Cultura

La cervesa artesana pren força a L'OktoberTorratFest
La cervesa artesana pren força a L'OktoberTorratFest

El clan La Penúltima de la colla Torrada organitzarà dissabte la cinquena edició de l'OktoberTorratFest amb un parell de modificacions destacables. Es canvia la ubicació –es passa de Prat de la Riba al Parc de Can Mulà– i es canvia el format.

Fins ara hi havia cinc o sis tipus de varietats de cerveses, però enguany serà la primera fira de cerveses artesanes, i hi haurà una trentena de tipus de cerveses de vuit marques diferents: Bripau, Hobac (Santa Maria de Martorelles), Cornelia, Popaire, La Pirata, +Malta, L'oriental i Tro Ales, així com la cerveseria Hops (Mollet).

El canvi de format s'ha fet perquè "el públic cada vegada en sap més i busca nous sabors", explica Adrià Lorente, un dels organitzadors. Lorente també assegura que "la cervesa artesana està en un moment de molta tirada" i que, per tant, enguany ofereixen "més qualitat".

Tot plegat engegarà a les 10.30 h amb la cercavila del Moll Fer des de Prat de la Riba fins al parc de Can Mulà, on actuarà la banda del Moll Fer. A les 12 h serà el torn de l'espectacle infantil de Faustí el Rondallaire i a les 13 h hi haurà un taller de castells, amb els Castellers de Mollet. Per dinar –5 €– hi haurà codillo i música en directe.

Tot seguit hi arribarà el monòleg d'Ali (15 h), la màgia itinerant de Kilin Mag (16 h) i les exhibicions de balls de La Tramolla, Centro Cultural Andaluz i Dandi (17 h). La música protagonitzarà l'esdeveniment fins a mitjanit: Slim Bay Seals (19 h), Dj Javi Mulero (20 h), Another Crunchy Afternoon (21 h), Djs OldReadyBoys (22 h) i Frecuencia Bandarra (23 h). A més de les parades de cerveses, també hi haurà foodtrucks i estands amb sucs naturals, així com zones infantils per als més petits.

Edicions locals