S'inaugura la temporada de teatre infantil de La Xarxa

Diumenge va arrencar amb la representació de 'La caputxeta vermella'

Cultura

S'inaugura la temporada de teatre infantil de La Xarxa
S'inaugura la temporada de teatre infantil de La Xarxa | Oriol López

La caputxeta vermella va engegar diumenge a Can Gomà la temporada de teatre infantil i juvenil de la Fundació Xarxa, que fins al març té programades quatre obres més: Ai rateta, rateta (11 de novembre), El follet i el sabater (16 de desembre), La gallina dels ous d'or (13 de gener) i El mag Merlí (10 de març).

Al matí, a més es va fer la festa de presentació a la plaça Prat de la Riba amb xocolatada, tallers i l'animació infantil del molletà Oriol Bargalló. La Xarxa també és present en un altre municipi del Baix Vallès, Montmeló, on aterrarà el 2 de desembre a la sala Polivalent amb La faula i la guineu.

Des de la fundació asseguren que la rebuda en tots dos municipis "és molt bona, tant per part dels ajuntaments, que col·laboren econòmicament i tècnicament, com de l’assistència de públic". A més, asseguren que estan "oberts a estendre la Xarxa, però la iniciativa ha de venir d’un grup de voluntaris que vulguin oferir una programació estable de teatre familiar a la seva població". La Xarxa es defineix com "un moviment de voluntaris agrupats per l’interès comú en la potenciació de l’espectacle infantil a Catalunya".

Edicions locals