Condis obre a l'espai de l'antic supermercat Tantiñà

L'espai al carrer Can Pantiquet té una superfície de vendes de 640 metres quadrats

Economia

Condis obre a l'espai de l'antic supermercat Tantiñà
Condis obre a l'espai de l'antic supermercat Tantiñà

En el marc del seu pla d’expansió, Condis inaugura avui un nou establiment a Mollet del Vallès, sota l’ensenya Condislife, amb una superfície de vendes de 640 m2. El nou punt de venda està situat al carrer Can Pantiquet número 38, on fins fa uns mesos es trobava el supermercat dels germans Tantiñà, que al juliol es traspassaven el negoci per jubilació.

El nou establiment disposa de seccions com drogueria i perfumeria, fruiteria, forn de pa i expositors de carnisseria i xarcuteria. El seu horari comercial és ininterromput de dilluns a dissabte de 9 a 21h.

Amb aquesta obertura, Grup Condis suma un nou punt de venda al Vallès Oriental, on ja compta amb 28 centres i 11.708 m2. En total, el grup té 503 establiments a Catalunya, amb una superfície de vendes de 200.118 m2.

Condis, amb més de 50 anys d'història, és una de les empreses capdavanteres del sector de l'alimentació a Catalunya, amb un àmbit d'actuació que també s'estén a la Comunitat de Madrid, Zona Centre i Andorra.

La seva xarxa compta amb més de 500 establiments, que ofereixen un servei de qualitat i proximitat i sumen una superfície de venda superior als 200.000 m2, que inclou tendes tant pròpies com franquiciades, sector en el qual Condis és una de les companyies que lidera el rànquing espanyol per volum de facturació.

Edicions locals